Zakelijke klant

Bent u een zakelijke klant en wilt u voor uw bedrijf geld besparen en toch de beste kwaliteit waarborgen? Dat kan met het aanbod refurbished smartphones en tablets van goedkopemobiel.eu. Wij staan graag voor u klaar.

Wij bieden onze zakelijke klanten diverse services en leveren altijd maatwerk. Een gedreven team met kennis van zaken, een passie voor B2B, service en snelheid staat voor u klaar. Tevens kunt u snel en gemakkelijk direct een inlog aanmaken op onze site.

Onze voordelen voor u onder elkaar:
Snelle service Lang wachten op het antwoord op uw vraag of uw product is bij ons taboe. Op uw vragen ontvang u snel een reactie en de producten worden binnen 48 uur geleverd.

Offerte op maat
We leveren een advies dat aansluit op uw bedrijf en uw behoeften. Tevens kunnen we kortingen toepassen voor grotere orders.

BTW Factuur
De vermelde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Wanneer u als zakelijke klant een bestelling bij ons plaatst, ontvangt u automatisch een factuur met de BTW uitgesplitst.

Overige services
Naast het verkopen van onze producten leveren wij aan onze zakelijke klanten diverse services. Zo kunnen wij u mobile device management voor u uit handen nemen, uw reparaties voor u uitvoeren en zorgen we dat u altijd up to date blijft met betrekking tot de laatste software op uw producten door actieve ondersteuning te bieden.

Uw oude toestel(len) veilig inleveren
Uiteraard kunt u bij ons ook direct uw oude toestellen inruilen. Niet alleen ontvangt u de hoogste vergoeding, voor u als zakelijke gebruiker is het nog belangrijker dat alle - vaak vertrouwelijke - data volledig van het toestel wordt verwijderd. Wij zorgen ervoor dat dit op professionele wijze, met 100% garantie en certificaat uitgevoerd.

1. De beste vergoeding voor uw oude toestel(len).
2. 100% dataverwijdering met certificaat.
3. Recycling van toestellen die geen tweede leven krijgen.

Profiteren van onze voordelen?
Neem contact met ons op voor meer informatie: [email protected] of [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »