Verzenden & retourneren


Bij Goedkopetelefoon.eu worden al uw bestellingen gratis verzonden binnen Nederland en België / Luxemburg. 

Voor 14:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis. 

Verzendingen worden standaard uitgevoerd door PostNL maar kunnen op verzoek ook door GLS pakketpost worden bezorgd.

Let op: bij een betalingen via bankoverschrijving wordt de bestelling pas verzonden als de betaling is ontvangen.

Retourrecht
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. U kunt een retourmelding via onze klantenservice aanvragen of u kunt gebruik maken van het modelformulier. Wij zullen het bedrag na ontvangst van het product binnen 14 dagen crediteren. 
Let op dat alle mobiele toestellen volledig reset dienen te zijn. 

Crediteren informatie
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de

ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »