Betaalmethoden

Bij Goedkopetelefoon.eu is het mogelijk om te betalen met de volgende betaalmiddelen:

- iDeal
- Creditcard
- Bancontact - Mister Cash
- Overschrijven via uw bank
- Belfius
- KBC
- ING Home Pay

Betaling via iDeal
iDeal wordt ondersteund door de meeste Nederlandse banken en is net zo veilig en gemakkelijk als
internetbankieren. Bij het afrekenen van je bestelling is het mogelijk om ervoor kiezen via iDeal te betalen. Klik dan op de iDeal betaalknop en bepaal via welke bank je wilt betalen. Vervolgens wordt je doorgeleidt naar jouw eigen bank om de betaling te voldoen.

Betaling via Creditcard
Bij het afrekenen van je bestelling is het mogelijk om ervoor kiezen via je creditcard te betalen. Klik dan op de creditcard betaalknop en bepaal via welke creditcard je wilt betalen.

Betaling via Bancontact – Mister Cash
Bancontact - Mister Cash wordt ondersteund door de meeste Belgische banken en is net zo veilig en gemakkelijk als internetbankieren. Bij het afrekenen van je bestelling is het mogelijk om ervoor kiezen via Bancontact - Mister Cash te betalen. Klik dan op de Bancontact - Mister Cash betaalknop en bepaal via welke bank je wilt betalen. Vervolgens wordt je doorgeleidt naar jouw eigen bank om de betaling te voldoen.

Overschrijven via uw bank
Bestel je gewenste artikelen en rond deze af met één van onze betalingsmogelijkheden: Bank overschrijven. U ontvangt dan automatisch een digitale factuur die u gemakkelijk zelf via internetbankieren kunt voldoen op het door u gewenste tijdstip.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »