Disclaimer


De website goedkopetelefoon.eu en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, zijn eigendom van HVTrading. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van HVTrading.


De inhoud van deze website en andere uitingen van Goedkopetelefoon.eu  op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Goedkopetelefoon.eu  wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast.

Goedkopetelefoon.eu  behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

Voorraad en prijzen|

Door de aard van ons product is onze voorraad zeer variabel. Producten die niet op voorraad zijn worden niet getoond op de website. Alle prijzen die Goedkopetelefoon.eu  noemt betreffen in principe producten met de conditie 'Als nieuw'. Vanaf prijzen betreffen in principe de voordeligste producten uit een productcategorie of producttype met de conditie 'Als nieuw'.