Disclaimer

De website www.goedkopetelefoon.eu is een initiatief van L8P nv, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Door deze website te gebruiken stemt u in met deze gebruiksvoorwaarden.

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle bezoeken en gebruiken van de website van Goedkopetelefoon.eu, evenals alle informatie, offertes, contracten, documenten en diensten die u op of via deze website verkrijgt en of gebruikt (verder te noemen: informatie).

Goedkopetelefoon.eu neemt de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht bij de samenstelling en bij het onderhoud van de op deze website verstrekte informatie, echter kan Goedkopetelefoon.eu niet garanderen dat deze informatie altijd volledig juist, compleet en actueel is. De informatie verstrekt op en via onze website is dan ook uitsluitend bedoeld als algemene informatie en hier kunt u verder geen rechten aan ontlenen. Goedkopetelefoon.eu is niet aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van (of het niet gebruiken van) deze website, inclusief schade veroorzaakt door bugs, scripts, virussen of eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de informatie, tenzij de schade het gevolg is van opzet of grove nalatigheid van Goedkopetelefoon.eu. Bovendien is Goedkopetelefoon.eu niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van elektronische communicatiemiddelen, met inbegrip van, zonder beperking, schade die voortvloeit uit het uitvallen of vertragen van de levering van elektronische communicatie, interceptie of manipulatie van elektronische communicatie door derden of door computerprogramma's gebruikt voor Elektronische communicatie en transmissie van virussen.

Links naar en van andere websites
Deze website biedt links naar externe websites en aanbieders. Goedkopetelefoon.eu is niet aansprakelijk voor het gebruik of de inhoud van internetsites waarnaar wordt verwezen of aanbieders welke gekoppeld zijn aan de website van Goedkopetelefoon.eu.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht van deze website en alle informatie binnen deze website berust bij Goedkopetelefoon.eu of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Goedkopetelefoon.eu. Het is dan ook niet toegestaan om de website (en onderdelen daarvan, en daarop) elektronisch of anderszins te kopiëren, openbaar te maken en/of wijzigingen in (onderdelen van) de website aan te brengen zonder voorafgaande toestemming van Goedkopetelefoon.eu.

Toepasselijk recht
Deze gebruiksvoorwaarden zijn uitsluitend onderworpen aan de Nederlandse wetgeving. Goedkopetelefoon.eu behoudt zicht het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen. Controleer deze daarom regelmatig.

Voorraad en prijzen
Door de aard van ons product is onze voorraad zeer variabel. Producten die niet op voorraad zijn worden niet getoond op de website. Alle prijzen die Goedkopetelefoon.eu  noemt betreffen in principe producten met de bijhorende conditie. Vanaf prijzen betreffen in principe de voordeligste producten uit een productcategorie of producttype met de conditie "Goed".

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »