Over ons

Goedkopetelefoon.eu is onderdeel van L8P nv.

L8P nv is gespecialiseerd in overname en het verkopen van gebruikte of tweedehands elektronische apparatuur, zoals mobiele telefoons en tablets. Ook verkopen wij nieuwe toestellen en toebehoren voor deze producten. Onder onze organisaties Goedkopetelefoon.eu en Smart-Mobile verkopen wij toestellen die voor hergebruik in aanmerking komen aan consumenten. L8P is ook erkend reparateur voor de Samsung shops en Samsung Experience stores in België en Nederland

Wij verkopen zowel aan de zakelijke- als aan de particulieren markt en leveren in Nederland en in België.

Voor de zakelijke markt doen wij nog een aantal aanvullende diensten zoals financiering, terugname van oude producten, installatie en reparatie. Zo helpen wij u om tijd te hebben voor wat echt voor u telt, namelijk omzet realiseren.   

Bent u benieuwd wat Goedkopetelefoon.eu voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand telefoonnummer en vraag naar een van onze adviseurs of stuur een e-mail via het contact formulier.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »