Over ons

Goedkopetelefoon.eu is onderdeel van L8P nv. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van refurbished elektronische apparatuur, zoals mobiele telefoons en tablets. Ook verkopen wij nieuwe accessoire voor diverse producten. 

Wij verkopen zowel aan de zakelijke- als aan de particulieren markt en leveren in Nederland en in België.

Voor de zakelijke markt doen wij nog een aantal aanvullende diensten zoals voorraadmanagement, mobile device management, refurbishment en repair.
Zo kunnen wij uw helpen om uw omzet verhogen of onnodige afschrijvingen te voorkomen en kunt u uw kostbare tijd  aan andere zaken besteden.
Uiteraard kunt u ook oude, defecte of overtollige voorraad direct aan ons verkopen.  

Goedkopetelefoon.eu is ambitieus en zoekt samen met u naar een maatoplossing voor uw vraag of probleem.
Wij beschikken over een uitgebreid netwerk, zijn betrouwbaar, handelen snel en efficiënt en zorgen voor directe financiële afhandeling.

In onze ruim 10 jaar ervaring in de telecombranche is de markt behoorlijk veranderd en zien wij het einde nog zeker niet in zicht.
Wij zijn daarom continue aan kijken waar we onze dienstverlening en service verder kunnen verbeteren en kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.

Bent u benieuwd wat Goedkopetelefoon.eu voor u kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand telefoonnummer en vraag naar een van onze adviseurs of stuur een e-mail ons via het contact formulier.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »