iOS 10.3.1 nu beschikbaar voor zowel iPhone als iPad

Apple heeft een nieuwe versie van het iOS de wereld in geholpen. Het gaat hier om iOS 10.3.1, die geen grote functies met zich meebrengt. Deze update staat namelijk helemaal in het teken van bugfixes en prestatiesverbeteringen.

Het is nog maar een week geleden sinds de lancering van iOS 10.3 voor iPhone en iPad, maar nu heeft Apple alweer een nieuwe update klaargestoomd voor het mobiele besturingssysteem. Het gaat om een x.x.1-versie en dat houdt in dat het niet om een grote update gaat, maar eentje die in het teken staat van bugfixes en prestatieverbeteringen. De software is nu beschikbaar over-the-air, maar kan ook worden gedownload via iTunes. Deze update moet de beveiliging van je apparaat verhogen en problemen met de wifi gaan verhelpen.

iOS 10.3.1 is beschikbaar voor het gros van de iPods, iPhones en iPads die ook naar de vorige versie geüpdatet konden worden. Het gaat om de volgende modellen:


•iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7 en iPhone 7 Plus
•iPad 4, iPad Air en de iPad Air 2
•iPad Pro en iPad Pro 9.7
•iPad mini 2, iPad mini 3 en iPad mini 4
•iPod touch, de zesde generatie

Als het goed is krijg je automatisch een melding van de update, maar als je niet wil of kunt wachten, kun je ook op de volgende manier de installatie van de update starten: Ga naar instellingen, druk op "algemeen", ga naar "software update" en als het goed is krijg je nu de stappen die je kunt volgen te zien op je scherm.

Wil je meer informatie over deze of andere software van Apple, klik dan op:

Download - iOS 10.0 - 10.3.1

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »