Gelekte afbeeldingen WhatsApp

Er zijn mogelijk afbeeldingen van een testversie van WhatsApp gelekt waarop we nieuwe, onaangekondigde functies kunnen zien. Op de afbeeldingen zien we een functie waarmee we verstuurde berichten kunnen terughalen.

 

Nieuwe functies voor WhatsApp onderweg?

Als we gelekte afbeeldingen van de berichtendienst WhatsApp mogen geloven, dan komen er binnenkort twee nieuwe functies aan. Eén van de functies die te zien is op de onderstaande afbeeldingen, is de mogelijkheid om een verstuurd bericht terug te halen. Dat kan alleen wanneer het bericht door de ontvanger nog niet geopend is. Als dat het geval is, dan kun je het bericht selecteren en aangeven dat je het wil terughalen, zonder dat de ontvanger dus weet wat je getypt hebt. Dat kan een hoop ongemakkelijke situaties straks voorkomen…

De tweede feature is er een waar al langer over gesproken wordt en die andere berichtendiensten al geïmplementeerd hebben: de mogelijkheid berichten aan te passen wanneer ze al verstuurd en ook nog niet gelezen zijn. Concurrerende diensten, zoals bijvoorbeeld Telegram, bieden die functie al aan. Het schijnt dat de onderstaande afbeeldingen afkomstig zijn vanuit het Android bèta-programma. Beide functies zouden straks standaard geactiveerd worden. Wanneer de update precies verschijnt, is helaas niet bekend op dit moment.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »